Általános információk

ÁLTALÁNOS INFORMÁCIÓK

Cégadatok: A Bringóhintó Kft. valamennyi cégadata és a számlázáshoz szükséges minden információ megtalálható az Általános információk menüpontban, melyet IDE kattintva azonnal elérhet.

Árkialakítás: Cégünk mindent megtesz annak érdekében, hogy áraink 2017-ben ne változzanak, de az év közbeni árváltoztatás jogát fenntartjuk. Az Árjegyzékünkben szereplő árak az ÁFÁ-t tartalmazzák. Az euróban megadott árakat a teljesítés napján érvényes devizaárfolyammal számoljuk.

Rezerválás: Programok megrendelése, illetve előre lefoglalt bringóhintózás esetén rezerválási díjat számítunk fel március 1-jétől október 31-ig, valamint szombaton, vasárnap, munkaszüneti- és ünnepnapokon. A rezerválási díj járművenként 30 percnyi bringóhintózás árának megfelelő összeget jelent, amelynek kedvezményes ára az egy órás kölcsönzési díj fele.

Kölcsönzési helyek: Járműveink elsődleges kikölcsönzési helye a Bringóhintó Kft. székhelyén, a Bringóvárnál található, a Margitsziget északi részén, a Danubius Thermal Szálloda ellett, mely egész évben üzemel. Szezonális jelleggel működtetjük második kölcsönzőnket a Zenélő Szökőkút mellett, a sziget déli végén, a Centenáriumi emlékműnél. Innen szezonon kívül külön díj ellenében tudjuk biztosítani a járművek kölcsönzését.
 

MEGRENDELÉSI INFORMÁCIÓK

Megrendelés esetén kérjük megadni a verseny, vagy program pontos időpontját (év, hónap, nap, óra, perc), a csoport létszámát, nemzetiségét, illetve szükség esetén a versenylap (kvízlap) nyelvét, és hogy az állomásőrök milyen nyelven beszéljenek. Kérjük továbbá, hogy adják meg annak a kontaktszemélynek a nevét és elérhetőségeit, akivel az információcsere és a megrendelés módosítása kizárólagosan történik. Programleírásunkat igény esetén angol, német és orosz nyelveken tudjuk biztosítani.
 

LEMONDÁSI FELTÉTELEK

Bringós programok megrendelése esetén:

  • 2 nappal a program időpontja előtt történő lemondás esetén a fordítás, sokszorosítás díját és a térképeket számlázzuk le.
  • Aznapi lemondás esetén a fordítás, a sokszorosítás, a térképkészítés, az állomásőrök és a szállítás költségét, valamint fél órás rezerválási díjat számítunk fel.
  • A program elmaradása esetén, visszajelzés hiányában a teljes költséget kiszámlázzuk.

Egyéb megrendelések esetén a lemondási feltételek egyéni megállapodás szerint alakulnak.