Tájékozódási verseny

Egy vállalkozás akkor működik jól, ha minden dolgozó egy irányba hajt – ha valaki, akkor mi ezt pontosan tudjuk. Tájékozódási versenyünkkel egy irányba terelheti embereit például egy csapatépítő játék keretében, de üzletfeleivel is könnyebb lesz egyezségre jutni, ha a Margitszigeten jelölik ki a közös irányt.

A tájékozódási versenyhez minden esetben térképet adunk, amelyen be vannak jelölve a szigeti állomások: ezeket kell minél gyorsabban, minél rövidebb időn belül elérni. Igény szerint itt állomásőrök várják a játékosokat, akiknek még egy próbát ki kell állnia minden pihenőnél: darts, aszfaltrajz-verseny, ostorcsattogtatás, puzzle kirakása, csakhogy néhányat említsünk a lehetséges kihívások közül.

A játék természetesen külön állomásfőnökök nélkül is lebonyolítható, ekkor a játékosokat nem segíti senki, egyedül kell eligazodniuk a Margitsziget útvesztőin. Csak nyugalom, eddig még senki nem veszett el végleg! A játékhoz ilyenkor a térkép mellé egy kvízlapot adunk, melynek válaszait a sziget nevezetességei rejtik. Hogy ki tudja hamarabb megfejteni őket? Aki a leggyorsabban, és aki mindig jó irányba teker! Ha pedig ez egyáltalán lehetséges, az izgalmakat még tovább fokozzuk: az első három helyezett csapat minden esetben díjat kap tőlünk!