Megközelíthetőség

A BRINGÓVÁR a Margitsziget északi részén, a sziget budai oldalán található, a Danubius Szállodákkal és a Japán kerttel szemben, a központi úttól mintegy 40 méterre. Térképen IDE kattintva meg is mutatjuk Önnek!

Tömegközlekedéssel érkező vendégeinknek a 26-os autóbusz „Szállodák” megállójánál kell leszállniuk. Az aktuális menetrendről IDE kattintva tájékozódhat.

Autóval, vagy busszal érkező vendégeink és csoportjaink a Danubius Thermal Szálloda parkolóját tudják igénybe venni, mert a Margitszigetre csak külön engedéllyel lehet behajtani. A szálloda parkolója fizetős, a parkolási dija 550 Ft / óra.

Kerékpárral érkező vendégeink számára ingyenes kerékpármegőrzést vállalunk a nyitvatartási időnk alatt.

 

SZÖKŐKÚT BÁZIS

A Margitsziget déli részén található állomásunk kizárólag tömegközlekedéssel, kerékpárral, vagy gyalog érhető el. Amennyiben tömegközlekedéssel szeretnének ide eljutni, úgy a 26-os autóbusz „Hajós Alfréd Uszoda” megállójánál kell leszállniuk. Déli bázisunk a 4-6-os villamos Margitsziget megállójától is megközelíthető egy rövid sétával, mely a felújított szökőkút mellett, a villamosmegállótól 450 méterre található.

Kérjük, amennyiben a „Szökőkút” állomásunkon kíván bringóhintót kölcsönözni, érdeklődjön annak nyitva tartásáról, melyet IDE kattintva megtekinthet.